B&B het Museumkwartier: twijnstraat47@ziggo.nl

Mevrouw Pak Shop: info@mevrouwpak.nl

Twijnstraat 47, 3511 ZH, Utrecht 

IBAN: NL66RABO0136633358 - KVK: 30164860 - BTW:164229656B03

 

 

Algemene voorwaarden Mevrouw Pak

Algemene Voorwaarden
Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen jou en Mevrouw Pak. Met het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Mevrouw Pak. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken, als dit in overleg is overeengekomen en schriftelijk is vastgelegd.

Privacy
De gegevens die door jou aan Mevrouw Pak worden verstrekt zullen niet aan derden worden gegeven. Deze gegevens hebben wij nodig om de artikelen naar jou te kunnen verzenden en voor eventuele correspondentie over jouw bestelling, bijvoorbeeld dat we je betaling niet hebben ontvangen of dat het artikel is uitverkocht.

Betalingen
Mevrouw pak neemt bij een bestelling boven de 50,- euro de verzendkosten voor haar rekening. Bij een bestelling bij een bedrag onder de 50,- euro zijn de verzendkosten 5,- euro. Bij Mevrouw Pak zijn de prijzen inclusief 21% btw. De webwinkel wordt zorgvuldig beheerd maar in het incidentele geval van typefouten in prijzen of bijvoorbeeld kleurverschil van het product met de afbeelding op internet, is Mevrouw Pak hiervoor niet aansprakelijk.
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestigingsmail met daarin de totale kosten. Mevrouw Pak verstuurt de artikelen pas na betaling. Betalen kun je via IDEAL of door middel van een overschrijving. Als je zelf het bedrag overschrijft per bank houden wij de bestelling 4 werkdagen voor je apart, tot de betaling is ontvangen. Let op het kan een paar dagen duren voordat deze betaling voor ons zichtbaar is, de levering kan daardoor langer duren.

Verzenden / levertijd
Mevrouw Pak verstuurt in principe de bestellingen met PostNL. Bestellingen die op werkdagen voor 22.00 uur worden geplaatst en waarvan de betaling is ontvangen worden de volgende dag verstuurd. Levertijd is tussen 1 en 3 dagen. Bestellingen die in het weekend of tijdens nationale feestdagen worden besteld, worden op de eerstvolgende werkdag behandeld. Mevrouw Pak stuurt een mailtje als je bestelling is verzonden.
Mocht een bestelling onverhoopt een langere levertijd dan 3 dagen hebben, dan brengen wij je hiervan per mail zo snel mogelijk op de hoogte.

Verkeerde artikel
Het kan voorkomen dat je per ongeluk een ander artikel ontvangt. Het artikel wordt dan kosteloos omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde artikel.

Ruilen / retourneren
Uw bestelling wordt zorgvuldig gecontroleerd op gebreken en voorzien van een tag voordat het wordt verzonden. Mocht het product toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u het artikel retourneren. U stuurt dan binnen 7 dagen (zichttermijn) een mailtje naar info@mevrouwpak.nl. De poststempel van onze verzending bepaald de wettelijke 7 dagen zichttermijn.
Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. In totaal heeft u 14 dagen om het artikel te retourneren.
De artikelen dienen in onbeschadigde en in ongedragen staat met tag aan het product te worden geretourneerd aan Mevrouw Pak, Twijnstraat 47, 3511 ZH, Utrecht.
Gebruikt u hiervoor de bubbeltjesenvelop waarin het product naar u is gestuurd. De envelop dient voldoende te worden gefrankeerd de verzendkosten krijgt u met uw aankoopbedrag binnen 7 dagen terug gestort op uw bankrekening

Overmacht
Mevrouw Pak is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de koper indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Een geval van overmacht kan bijvoorbeeld zijn een acute en ernstige verstoring in de bedrijfsvoering van Mevrouw Pak of het vervoersbedrijf.

Copyright
Alle rechten zijn voorbehouden aan Mevrouw Pak. Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming teksten en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken zonder schriftelijke toestemming.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2018 Mevrouw Pak alias NeleRocks- | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel