ALGEMENE VOORWAARDEN

Mevrouw Pak staat geregistreerd bij de kamer van Koophandel in Utrecht met nummer: 30164860 onder de naam: B&B het Museumkwartier (Ze heeft namelijk ook een bed&breakfast : ) 

Mevrouw Pak en B&B het Museumkwartier zijn gevestigd op:

Twijnstraat 47

3511ZH in Utrecht 

Nederland

Email: info@mevrouwpak.nl

BTW-nummer: 164229656B03

Bank: NL66 RABO0136633358
Wij zijn alleen op afspraak te bezoeken  

 

Algemeen 

1.1 De Algemene Voorwaarden van Mevrouw Pak zijn van toepassing op alle bestellingen, producten en leveringen van Mevrouw Pak. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus goed door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op: info@mevrouwpak.nl

Bestelling 
2.1 U heeft een bindende overeenkomst met Mevrouw Pak op het moment dat de betalingsbevestiging van uw bestelling door ons is ontvangen. Mevrouw Pak verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen..

2.2 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Mevrouw Pak streeft ernaar de producten zo goed mogelijk in beeld te brengen. Echter alle producten zijn handgemaakt en veelal van natuurlijke materialen. De producten kunnen dus iets afwijken in kleur, vorm en grootte. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6) binnen de gestelde zichttermijn.

Betaling
3.1 Mevrouw Pak hanteert twee beveiligde betaalmethoden: Ideal en Paypal.
3.2 De prijzen van de producten op Mevrouwpak.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Levering
4.1 Mevrouw Pak heeft twee leveringsmethoden:
Als u vaak in de buurt bent van de Twijnstraat kunt u uw pakketje ophalen bij Schoenmakerij Twijntje, Twijnstraat 11, 3511 ZG Utrecht, neemt u dan uw factuur mee.

Anders wordt uw pakketje verzonden door Post.nl per brievenbuspost met track en trace, deze service kost 3,80

4.2 Mevrouw Pak verzendt zo snel mogelijk na ontvangst van de betalingsbevestiging, dezelfde werkdag en anders de werkdag daarop volgend. Als snelle verzending om welke reden dan ook niet mogelijk is dan laten wij u dat direct weten.

Zichttermijn
5.1 Mevrouw Pak adviseert u uw aankoop direct na ontvangst uit te pakken en te controleren. Mocht er iets niet in orde zijn of u bent niet blij met uw aankoop stuur dan altijd eerst een mail naar info@mevrouwpak.nl wij zenden u dan een retourformulier. U heeft een zichttermijn van 14 dagen.

 

Retourneren en ruilen
6.1 Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw bestelling, dan heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.
6.2 Stuur het pakket en het retourbericht in de originele verpakking naar:

Mevrouw Pak

Twijnstraat 47

3511ZH Utrecht

 

6.3 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

6.4 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

6.5 Restitutie van het bedrag vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle.

6.6 Mevrouw Pak retourneert de betaling naar de rekening waarmee de betaling is gedaan.

Garantie
7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen geeft Mevrouw Pak twee maanden garantie op het product.

7.2 Als u binnen de gestelde garantie periode niet tevreden bent over de kwaliteit van het product neemt u dan contact met ons op: info@mevrouwpak.nl. Wij zullen u vragen een paar duidelijke foto’s van het betreffende product naar ons te mailen.

Wij zullen samen zoeken naar een passende oplossing die kan bestaan uit evenwel: reparatie, vervanging of (gedeeltelijke) restitutie van het bedrag.

7.3 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren.

7.4 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst
7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik.

Copyright
8.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Mevrouw Pak zijn eigendom van Mevrouw Pak. Zonder schriftelijke toestemming van Mevrouw Pak mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en of in het openbaar worden gebruikt.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 12-12-2018.