Portretten

Portretten tekenen of schilderen is één van de leukste én moeilijkste dingen om te doen. Eén verkeerde lijn en hij of zij loenst, kijkt boos of verdrietig of het lijkt totaal niet meer. Een enorme uitdaging dus. Maar als het dan gelukt is, is de kick enorm. Op dit moment is mijn dochter mijn grootste uitdaging, haar trekken zijn zo subtiel.

Denk je er wel eens aan om een portret te laten schilderen? Dan ben je vast benieuwd hoe dat in zijn werk gaat en wat dit ongeveer kost? Op deze pagina geef ik een indicatie van de kosten. Heb je meer vragen of wil je eerst persoonlijk met mij kennismaken neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. 

Info@mevrouwpak.nl

 

Prijslijst olieverfportretten op linnen 2024

1: 18 x 24 cm = €425,-   

2: 30 x 40 cm = €645,-                                       

3: 40 x 50 cm = €845,-        

                    

Een dubbelportret, of een portret ten voeten uit met omgeving, heeft een meerprijs van +35% van de originele prijs.

Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW

 

Optioneel - Baklijst op kleur inclusief montage. Voor 1+2 = €75,- voor 3 + 4 = €125

 

Betaling - Bij het geven van de opdracht is een aanbetaling van 30% van de totale prijs gebruikelijk. Het restantbedrag betaalt u bij levering.

 

Tijd - Gemiddeld duurt het 2 tot 3 weken dat een portret, geschilderd in olieverf, voltooid is. Pas na een jaar kan het schilderij desgewenst vernist worden. 

      

Het portret - De portretten worden gemaakt met behulp van een of meerdere foto's, bij voorkeur worden die genomen door mijzelf. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld bij een postuum portret. In dat geval neem ik graag de tijd om in een gesprek en aan de hand van het beschikbare beeldmateriaal een goed beeld van de geportretteerde te krijgen.