Prints

Foto's maken deed ik altijd al. Vroeger met een dure grote zware camera waarover ik me altijd zorgen maakte. Want bang dat deze gestolen zou worden, of kapot zou vallen. Wel of niet meenemen? Daar ben ik mee opgehouden. Ik maak alleen nog foto's met mijn mobiel. Aan het begin van Corona tijdens een van mijn wandelingen zag ik zo'n mooie boomknop! En sindsdien ben ik verslaafd aan het fotograferen van bloemen en plantendetails. Die eerste foto is mijn eerste ansichtkaart geworden. Inmiddels is het assortiment uitgebreid veel meer kaarten, groot en klein, met posters en een envelop

Kaarten 

De lente is begonnen! Ansichtkaarten van bloemen, bomen en struiken voor elke gelegenheid, sereen, betekenisvol of vrolijk. Mevrouw Pak fotografeert haar bloemen zonder ze te plukken en dit leidt tot verrassende composities.

Kaarten A6 | 10,5 x 14,8 cm

Kaarten A4 | 21 x 29,7 cm

Kaarten A5 | 14,8 x 21 cm

Kaarten A5 (105x148mm) - deze mooie kaarten met foto's van heestertakken, zijn gedrukt op 300 grms sulfaatkarton. Ze hebben een lief ouderwets golvend randje en komen met een bruinroze envelop.

Posters

Prints op bestelling

Op mijn Instagram-account @alettepak staan nog veel meer foto's van bloemen, planten en ander natuurschoon die allemaal geprint kunnen worden op formaat naar keuze. Wil jij één van die foto's geprint hebben? Stuur dan een berichtje naar info@mevrouwpak.nl  en ik ga er meteen mee aan de slag!

Reeds geprinte artposters worden de volgende dag verzonden. Van printen op bestelling is de levertijd 7 werkdagen. 

Prijsindicatie: A4: 24,95 - A3: 29,95  - 50x70: 34,95

Exclusief verzendkosten.