Oorbellen

Sweet Daisy

De bloemetjes blijven nog even dit jaar, gelukkig! Ik ben dol op bloemetjes : ) Lieve emaille Madeliefjes zag je al eerder bij De Queenies, mijn oorbellen voor speciale gelegenheden. Nu heb ik de collectie aangevuld met oorbelletjes, kettinkjes en armbandjes voor ieder dag. Goldplated en lekker licht! 

Daisy stripe

€ 39,00

Daisy stripe

€ 39,00

Deze mooie madeliefjes heb ik meegenomen van mijn reis uit Equador. In Guayaguil alle veiligheidsadviezen in de wind geslagen en de binnenstad ingegaan om de kralenwinkels te zoeken : ) Dit is het enige wat ik heb gekocht maar ik ben er wat blij mee! zo leuk! Lange oorbellen van 4 kleine geëmailleerde wit-gele madeliefjes aan een klein rond knopje

Lengte: 5 cm

Gewicht: nihil

Materiaal: emaille en goldplated findings

Solo Daisy

€ 29,95

Solo Daisy

€ 29,95

Deze mooie madeliefjes heb ik meegenomen van mijn reis uit Equador. In Guayaguil alle veiligheidsadviezen in de wind geslagen en de binnenstad ingegaan om de kralenwinkels te zoeken : ) Dit is het enige wat ik heb gekocht maar ik ben er wat blij mee! zo leuk! Klein oorbelletje van een geëmailleerde wit-gele madeliefje aan een oorhanger. Helaas zit het model nog aan de andere kant van de wereld, dus de presentatie is ietwat beperkt

Lengte: 1 cm

Gewicht: nihil

Materiaal: emaille en goldplated findings

Party

Dit jaar staat in het teken van uitgestelde feesten, partijen en bruiloften worden ingehaald. De partycollectie van het winterseizoen '22/23 is een en al glitter & glamour. Zelf was ik ook al behoorlijk geïnspireerd geraakt door de serie Bridgerton en de collectie van Victor & Rolf. Deze prachtige lange oorbellen zijn uniek. Er is geen paar hetzelfde. Ze zijn allemaal gemaakt van goldplated findings, parels en mooie edelstenen. Ze komen in een mooi naturel houten schatkistje. Het model is mijn nichtje Andra.

Basic

Kleine Goldplated oorbelletjes van edelstenen, parels en Tjechisch glas. Per paar of per stuk voor je eerste, tweede, derde.... gaatje: )

HOME | SHOP Oorbellen | Armbanden | Kettingen 

Rocks

Hou je van stoer en naturel? Dan zijn deze halflange oorbellen echt iets voor jou! Mooie aardse stenen met weinig poespas.

Black

Soms wil je gewoon zwart, dat snap ik!

Golden

Oorbellen met wat meer goud voor naar je werk, een feestje of gewoon omdat je behoefte hebt aan oorbellen!

HOME | SHOP Oorbellen | Armbanden | Kettingen

Flowerisch

Lieve zoete oorbelletjes van kleine parels en bloemetjes van zachtgetinte Amazoniet of roze opaal, lila Amethist en iets steviger Tijgeroog of fris Lemonquartz.