ALGEMENE VOORWAARDEN

Mevrouw Pak staat geregistreerd bij de kamer van Koophandel in Utrecht met nummer: 30164860 onder de naam: B&B het Museumkwartier (Ze had namelijk ooit ook een bed&breakfast : ) 

Mevrouw Pak is gevestigd op:

Koningsweg 252

3582GM in Utrecht 

Nederland

Email: info@mevrouwpak.nl

BTW-nummer: NL001876403B49

Bank: NL66 RABO0136633358
Ik ben alleen op afspraak te bezoeken  

 

Algemeen 

1.1 De Algemene Voorwaarden van Mevrouw Pak zijn van toepassing op alle bestellingen, producten en leveringen van Mevrouw Pak. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus goed door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met mij op: info@mevrouwpak.nl

Bestelling 
2.1 U heeft een bindende overeenkomst met Mevrouw Pak op het moment dat de betalingsbevestiging van uw bestelling door ons is ontvangen. Mevrouw Pak verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen..

2.2 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Mevrouw Pak streeft ernaar de producten zo goed mogelijk in beeld te brengen. Echter alle producten zijn handgemaakt en veelal van natuurlijke materialen. De producten kunnen dus iets afwijken in kleur, vorm en grootte. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6) binnen de gestelde zichttermijn.

Betaling
3.1 Mevrouw Pak hanteert twee beveiligde betaalmethoden: Ideal en Paypal.
3.2 De prijzen van de producten op Mevrouwpak.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Levering
4.1 Mevrouw Pak heeft twee leveringsmethoden:
Als u in Utrecht woont of vaak in Utrecht komt en het pakketje wilt ophalen stuur mij dan een berichtje dan spreken we een ophaaltijd en locatie af. Anders wordt uw pakketje verzonden door Post.nl per brievenbuspost met track en trace.

4.2 Mevrouw Pak verzendt zo snel mogelijk na ontvangst van de betalingsbevestiging, dezelfde werkdag en anders de werkdag daarop volgend. Als snelle verzending om welke reden dan ook niet mogelijk is dan laat ik u dat direct weten.

Zichttermijn
5.1 Mevrouw Pak adviseert u uw aankoop direct na ontvangst uit te pakken en te controleren. Mocht er iets niet in orde zijn of u bent niet blij met uw aankoop stuur dan altijd eerst een mail naar info@mevrouwpak.nl ik zend u dan een retourformulier. U heeft een zichttermijn van 14 dagen.

Retourneren en ruilen
6.1 Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw bestelling, dan heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.
6.2 Stuur het pakket en het retourbericht in de originele verpakking naar:

Mevrouw Pak

Koningsweg 252

3582GM Utrecht

 

6.3 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

6.4 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

6.5 Restitutie van het bedrag vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle.

6.6 Mevrouw Pak retourneert de betaling naar de rekening waarmee de betaling is gedaan.

Garantie
7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen geeft Mevrouw Pak twee maanden garantie op het product.

7.2 Als u binnen de gestelde garantie periode niet tevreden bent over de kwaliteit van het product neemt u dan contact met mij op:info@mevrouwpak.nl Ik zal u vragen een paar duidelijke foto’s van het betreffende product naar mij te mailen.

Samen zoeken we dan naar een passende oplossing die kan bestaan uit evenwel: reparatie, vervanging of (gedeeltelijke) restitutie van het bedrag.

7.3 Als ik het artikel repareer of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren.

7.4 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst
7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik.

Copyright
8.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Mevrouw Pak zijn eigendom van Mevrouw Pak. Zonder schriftelijke toestemming van Mevrouw Pak mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en of in het openbaar worden gebruikt.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 17-03-2024.